Dj-tvillingar klara för November Lights

Tvillingsystrarna i Nervo är nu klara för inomhusfestivalen November Lights Festival som går av stapeln på Tele2 Arena den 7 november.

Karriären har accelererat i hög hastighet för australiensiska electrohouse-duon Nervo. 2009 skrev och producerade tvillingsystrarna Mim och Liv Nervo hitlåten When Love Takes Over med David Guetta och Kelly Rowland. Nervo har sedan dess samarbetat med producentstjärnor som Afrojack, Dimitri Vegas and Like Mike och Armin van Buuren samt spelat skivor över hela världen.

November Lights arrangerades för första gången 2013 och blev då Sveriges första inomhusfestival för elektronisk dansmusik. Festival är en systerfestival till Summerburst Festival, och den elektroniska musiken står i fokus även här. Tele2 Arena står värd för November Lights även denna gång och rymmer drygt 15 000 personer. Sedan tidigare är det klart att trance-legendaren Armin Van Buuren kommer till festivalen.

Fler namn kommer att presenteras framöver.

nervopress-copy