Klubbtips: En releasefest, en utomhusfest och en takfest

Här kommer lite tips för de kommande dagarna!

Releasefest för bloggen Klubbliv, Fredag 14 augusti på Berns Terrass
Klubbliv – ja det är den här bloggen! Vi kör en releasefest mellan 17-22 med stöd från det utmärkta bryggeriet Stockholm Brewing Co. Bakom skivspelarna står hemvändande dj-hjälten Özgür Can tillsammans med Sebastian Gudding. Efter 22 tar Berns ordinarie utbud över med Fredrik Stjärne och Johan Bergström som lirar till solen går upp. Välkommen till terrassen –  självklart är det fri entré!

Pocketbeat Techno Open Air, Lördag 15 augusti på Långholmen
Pocketbeat anordnar en högkvalitativ utomhusfest vid Långholmens amfiteater. Grym lineup med bland andra Manic Brothers, Kimono och Drakenberg, och fruktansvärt vältajmat med tanke på den sol och värme som väntas i helgen. Start klockan 14!

Phorma & Friends, Tisdag 18 augusti på Slakthustaket
Vi gör ett hopp till tisdag då skivbolaget Phorma gör nedslag på Slakthustaket. Adam Craft tar plats i dj-båset tillsammans med bland andra Pistol Pete, Dialog och Eder. Om vädret håller i sig kan detta bli en riktigt fet technokväll på taket med utsikt över Globen och Tele2 Arena. Dessutom fri entré.

PhotoGrid_1439538936727