Dagsfesttrenden fortsätter – intar Telefonplan i höst

Dagsfesttrenden fortsätter in på hösten när Tellusgången öppnar upp dörrarna på Dialoggatan 11 vid Telefonplan. Det handlar om ett helt nytt dagklubbkoncept utvecklat och producerat av klubbprofilerna Jaja Saine och Camille Santana. Tillsammans vill de skapa en stor klubbupplevelse i en mindre och mer intim miljö. Ett komplement till de stora klubbarna och festivalerna.

– Med en mix av både nationella som internationella DJ-bokningar, konserter och konstnärliga projekt är vi säkra på att attrahera den musikintresserade och trendmedvetna Stockholmaren, menar de två grundarna.

Premiären sker lördagen 3 oktober. Mellan 15-20 spelar bland andra Fort Romeau (UK), Studio Barnhus och Dim Out (Live). Dessutom serveras prisvärd ekologisk öl, drinkar och street food för veganer och vegetarianer. Sedan fortsätter festerna varje lördag.

Jaja Saine och Camille Santana
Jaja Saine och Camille Santana