Dansa in julen. Här är helgens hetaste dansgolv!

Sista helgen innan jul! Fullt ös!

Dear David at Público. Fredag 18 december på Público
David ”Dear David” Sjödin och Johannes Blom tar över Público och bjuder på deep house och mer techiga toner. Full fart på dansgolvet mellan 23-03.

Bambounou m.fl. Lördag 19 december på Slakthuset
Fransmannen Jeremy Guindo aka. Bambounou kommer till stan och vänder skivor. Han supportas av Robert Park, Very addictive och 162-24/7 residents. På andra golvet arrangeras Oh My Bass och i lilla baren blir det drum and bass.

Kärleksklubben med bl.a. Pär Grindvik. Lördag 19 december på Slakthuset
Arrangörerna på Kameleont har säsongsavslutning och styr upp fyra dansgolv med house och techno. Bakom skivspelarna finns bland andra Pär Grindvik, Googol Plex och Linny Hex. På ett annat golv finns det för övrigt ytterligare en chans att höra Dear David.

mixer-886899_1920