Här är helgens hetaste dansgolv!

Förra helgen var det årets fattigaste helg. Följaktligen borde detta vara årets mest nyrika helg vilket innebär storslagen feststämning! Här är mina klubbtips.

Kims vinterbodega. Fredagen 29 januari på Södra Teatern
After ski på Södermalm? Javisst! Södra Teatern öppnar upp sin champagnebar på sjunde våningen och förvandlar den till ett fjällparadis. Terrassen tältas in och fylls med plädar, värmeslingor och dekoration. I dj-båset står Nadja Chatti, Hugo Johansson och Cindy Norrby. Fri entré!

Premiär för Miidii. Fredagen 29 januari på Audiio (Berns)
Bakom den nya klubben Miidii står Gago Cuk och Max Lindevall. En gång i månaden kommer Gago och Max ställa till med fest och bjuda in polare, musikälskare och partyproffs. På premiären har de bjudit in Anton Torlen, Simon Billeqvist, Tove Lindholm och Åke Jerling.

Docklands #RättAttDansa. Lördagen 30 januari på Slakthuset
Det här är den andra festen som Docklands arrangerar med syfte att sätta fokus på kampanjen #RättAttDansa och kampen mot det mossiga danstillståndet. I dj-båsen återfinns bland andra Amevon, Anthony Drone, Alter Nature & Kenuna, Alexander Kumm och Andy Notalez.

Soul. Lördagen 30 januari på Fasching
En klassisker i huvudstaden som dessutom huserar i en anrik lokal. Soul har bjudit på soul, disco och rare grooves, funk och latin i över 20 år. Bakom skivspelarna står (som vanligt) Munken och Robert Baum som kommer att få Fasching att dansa mellan 00-04.

concert-768807_1920