Stockholm kokar! Här är mina helgtips

Gärigheter & Oh my bass! Fredag 4 mars på Slakthuset
Gärigheter intar Slakthuset och bjuder bland annat på hip hop och rnb. Kvällen till ära har man bjudit in Fatima Osman och Robert Dinero som styr musik tillsammans med residenter. I Packrummet blir det bassline, grime och garage med Oh my bass! som flyger in  Shift från Kanada.

Miidii. Fredag 4 mars på Audiio
Bakom Miidii, som en gång i månaden huserar på klubben Audiio, står klubbrävarna Max Lindevall och Gago Cuk. Denna kväll har man bjudit in Fredrik Stjärne samt Googol Plex och man utlovar en fest med en blandning av polare, musikälskare och partyproffs.

Releasefest för The Persuader – Himmel Röd. Lördag 5 mars på Södra Bar
Skivbolaget Parabel firar släppet av EPn Himmel Röd av The Persuader med releasefest på nyrenoverade Södra Bar. Bakom skivspelarna återfinns producenten själv, alltså The Persuader (Jesper Dahlbäck) samt Joel Mull. Två technolegendarer alltså!

Tillsammans XL med John Digweed. Lördag 5 mars på Slakthuset
Legendaren John Digweed (Bedrock) kommer till Stockholm för första gången på mycket länge. Ta den unika chansen att se honom i en intim klubbmiljö som denna! Övriga två dansgolv kureras av Techtribe samt Technostate.

Carnaval de Estocolmo inomhuskarneval. Lördag 5 mars på Münchenbryggeriet
Sommarkänsla i mars? Självklart! Skandinaviens största inomhuskarneval med drygt hundra artister, musiker, dansare och dj’s fördelade på fyra dansgolv i regi av Bar Brasil. Samba, Soca, Salsa med mera!

concert-1149979_1920