Här är helgens bästa dansgolv!

Här är mina helgtips!

Henrik Bergqvist. Fredag 22 april på Bullerbyn
Henrik har släppt musik på etiketter som Bossmusik, Aniara och Trouble in Paradise och spelat skivor runt om i Europa. Nu intar han dj-båset på nyöppnade klubbhaket Bullerbyn som ligger vid Medborgarplatsen. Missa icke!

Samuel Deep och Johanna Schneider. Fredag 22 april på mmmmm
Holländaren Samuel Deep driver bland annat skivbolaget SlapFunk Records och flygs nu in för att få fart på dansgolvet på mmmmm. Som support hittar vi den lokala hjälten och musikaliska mångsysslaren Johanna Schneider.

Kärleksklubben. Fredag 22 april på Slakthuset
Här bjuds det på techno och house när Kärleksklubben hyllar den lokala dj-scenen. För musiken står Sara Lego, Y+M, Just Pau, Electra Hultin, Mr Evelyn, Haj300, Fjäder, Lethra och Luma.

Premiär för Houseienda. Fredag 22 april på Södra Teatern
En ny houseklubb på Södra Teatern som utlovar house och techno på högsta nivå. Bakom skivspelarna står Plasma Disco (Jessie Granqvist och Timpleton), Yourhighness, Vicky Zissou och Viktor Blomstergren.

KLAX med flera. Lördag 23 april på Slakthuset
Producenten och discjokeyn Klax flyger in från Storbritannien för att spela drum and bass tillsammans med bland andra Estaded, JNB och Raz. På övriga golv blir det allt från techno, trap och trance.

Sacred: Loose Joints. Lördag 23 april på Marie Laveau
Arrangörerna Sacred beskriver detta som årets första utomhusfest – men inomhus. Fullt techno-ös i källaren med Tette One, Mixmaster Swamp Donk, CJ Scott, Marcel Engdal, Sandra Marquina, Gago Cuk och André Taylor.

Teatron med Corey James. Lördag 23 april på Teatron/Ambassadeur
På lördag firar Joia Agency och Teatron sina två år som ”klubb i klubb” på Ambassadeur och flyger in stjärnskottet Corey James från Liverpool. James har släppt sin musik på bolag som Size, Protocol och Sosumi.

Obs! Följ mig på Instagram och Twitter för information om nya klubbar och fester samt helgtips, ny musik och annat skoj. Don’t miss out!

dance-755337_1920