Här är helgens hetaste fester!

Här är mina tips inför helgen!

Dense & Pika m.fl. Fredag 15 april på Slakthuset
Dense & Pika är en techno-duo bestående av Alex Jones (driver etiketten Hypercolour) och Chris Spero (aka. Glimpse).  De har släppt flera spår på Adam Beyers ikoniska bolag Drumcode, Scubas etikett Hotflush och många fler. Nu kommer de till Slakthuset!

A Couple of Real Friends. Fredag 15 april på Södra Teatern
Tina Misaghi och Alexander Urombi slår ihop sig med Philip Hördegård och Elias Einhyrning. Tillsammans bildar de klubben ”A Couple of Real Friends” som intar Etablissemanget och bjuder på hip hop och trap.

Nattskiftet firar 2 år. Fredag 15 april på Marie Laveau
Det utmärkta initiativet Nattskiftet (som arbetar för rätten att vara trygg i natten) fyller 2 år och firar med fest på Marie Laveau. För musiken står Sandra Beijer, Embee, Alex Thunder, Mimmi Evrell och Gärigheter. Support the cause!

S-Max, Axel Hallqvist, Niklas Paus & Timpleton. Lördag 16 april på mmmmm
Berlinbaserade S-Max tar över båset på mmmm och får support av residenten Axel Hallqvist. Innan dess är det Niklas Paus och Timpleton som styr musiken och tar sig an ett sextimmars-pass bakom skivspelarna.

Gagnef-förfest. Lördag 16 april på Bleck
Festivalen Gagnef arrangerar förfest till sommaren tillsammans med Restaurang Bleck, klockan 14-19. Gagnef-originalet Tiki Pete åker upp från Malmö för att bestämma musiken tillsammans med Johanna Beckman. Det utlovas mysjazz, somrig cumbia och hawaiianska rytmer uppblandat med mer moderna elektroniska tongångar.

Obs! Följ mig på Instagram och Twitter för information om nya klubbar och fester samt helgtips, ny musik och annat skoj. Don’t miss out!

dj-937224_1920