Här är helgens klubbtips!

Dancing on the docks. Fredag 8 april på Södra Teatern
Södrans nya indieklubb är tillbaka för en andra kväll! Sjömanstemat består och denna kväll styrs skutan av ingen mindre än Love Antell (Florence Valentin, Perssons Pack) tillsammans med Julia Frej, Johanna Orädd och Astrid Arnamo.

Deep, Down & Dirty m.m. Fredag 8 april på Slakthuset
Aney F från Slovenien gör sin första spelning i Sverige och bjuder på minimalistisk och mörk deep house. Som support har han Robert Park, Sebastian Sjöström och Linny Hex. På ett annat golv är det premiär för klubben Our House som bland annat hyllar klubbmusikens rötter i Chicago och Detroit.

Nadja Chatti och Jim Berg. Lördag 9 april på Bullerbyn
Stockholms och Södermalms nya klubbsatsning Bullerbyn bjuder in Nadja Chatti och Jim Berg för att förgylla lördagen. Jag tycker absolut att alla ska ta tillfället i akt och kolla in och ge sitt stöd till detta nya initiativ och dansa till bra musik!

Audiology med bl.a. Sebastian Mullaert. Lördag 9 april på Slakthuset
420 Group och Techtribe bjuder in Sebastian Mullaert (Minilogue) för en tre timmar lång live-spelning som garanterat kommer att få dansgolvet att koka. Dessutom Sverigepremiär för tyska Drumcomplex samt en drös talangfulla residenter.

Kimchii Releasefest. Lördag 9 april på Marie Laveau
Kimchii är ett soloprojekt av musikern Kim Söderlund som nu släpper sin första singel ”Playing Solo”. Han beskriver sin musik som en blandning av electronic, nu disco och house som ska vara bombastisk, euforisk och lekfull. Efter releasespelningen tar Manchesterklubben Beat Boutique (som har premiär i Stockholm!) över dansgolvet.

techno-545767_1920