Här är helgens bästa dansgolv!

Helgen är kommen, och här är min guide till huvudstadens bästa dansgolv!

Celezte premiärhelg. Fredag 27 & Lördag 28 maj på Celezte
Celezte återvänder för en andra sommar.  Klubben huserar på innergården till det gamla Riksarkivet på Riddarholmen, och var ett av förra årets hetaste nytillskott på huvudstadens klubbscen. Spelar under premiärhelgen gör Nadja Chatti, Jenny Seth, Cj Scott, Je Suis Le Fuq och MÅNGA fler.

Monday Bar Homegrown. Fredag 27 maj på Slakthuset
Monday Bar satsar på hembakat och bjuder på inhemska dj’s i form av Jonas Hörnblad, Holger.DJ, Hulk & Ninjaz och Madcap. Dessutom huserar Rejvnytt och Techtribe på varsitt golv och tillsammans sätter de fart på hela Slakthuset.

Housienda 2. Fredag 27 maj på Södra Teatern
Södra Teaterns nya houseklubb är tillbaka och denna gång finner vi Linny Hex, Andreas Andersson, Vincent Rydell, Nathalie Borg, Thomas Henriksson och HMBR bakom skivspelarna. Kvällens värdar är Kim Högstedt och Andreas Andersson.

Mihai Popoviciu m.fl. Fredag 27 maj på Musikaliska Gård
Rumänen Mihai Popoviciu gjorde sitt debutsläpp 2005 på Dj Hells etikett Gigolo. Sedan dess har hans alster släppts på respekterade bolag som Fear Of Flying, Hudd Traxx, Bang Bang och Diynamic. Idag spelar han dessutom skivor över hela klotet, och nu kommer han alltså till Stockholm!

Bakgårdsfest. Fredag 27 maj på Färgfabriken
Dags för bakgårdsfest igen! På den nya utomhusscenen spelar Love Antell och Tussilago, och bakom skivspelarna står Sibille Attar och El Perro Del Mar. Dessutom god dryck, food trucks och vintage-kläder till salu.

Art of Sound. Lördag 28 maj på Slakthuset
Fem dansgolv (inklusive takterrassen) med musik från Heiko Laux, Axel Boman, Sandra Mosh, Patrick Siech, Manic Brothers och många fler. Art of Sound är dessutom kända för att satsa lika mycket på inramningen som på musiken, så förvänta er konst, performers och högklassigt ljud och ljus.

Shpongle & Hallucinogen. Lördag 28 maj på Annexet
Simon Posford och Raja Ram utgör den psykadeliska duon Shpongle. Detta är första gången som de två framträder tillsammans i Sverige. Dessutom kommer Posford att uppträda live med sitt psykadeliska tranceprojekt Hallucinogen. Utöver detta spelar Element9, Nick Psarros, Reza och Skyvibes.

Natten. Lördag 28 maj på Färgfabriken
Det började med balladfest i ett partytält. I dag är tryckarklubben Natten en av Stockholms allra mest kramade klubbkoncept. Förvänta er fullt hus, härlig stämning och en och annan allsång!

Obs! Följ mig på Instagram och Twitter för information om nya klubbar och fester samt helgtips, ny musik och annat skoj. Don’t miss out!

techno-545767_1920