Nu intar den hemlighetsfulla klubben Trädgården

Nu på onsdag den 18 maj är fest- och klubbkonceptet The Green Door Project tillbaka, denna gång på Trädgården i Stockholm under namnet ”Trädgården Edition”. “Edition” är The Green Door Projects nya ben där konceptet under några datum 2016 kommer att gästa andra klubbar/arrangemang till skillnad från 2015 då samtliga Green Door Projects ägde rum på egna, oannonserade ställen runt om i Stockholm: Nobelberget, Slakthusområdet och Orminge (detta format kommer dock att återvända senare under 2016).

På onsdag flyger man in Adamn Killa som kommer att dela scen med inhemska stjärnor och talanger i form av Bossmusik & Eva BeierheimerYung GudNadia TehranLeslie TayIman och Harald Björk. Dessutom spelar Tina/Alex och DJ Clea skivor.

Festen pågår från 17-01 och inträdet är gratis (dock måste du ha biljett, klicka här för info).

The Green Door Project lanserades förra året och grundar sig i en vilja att utforska framtiden för den svenska samtidskulturen genom att skapa samarbeten mellan några av Sveriges mest progressiva och tongivande kreatörer inom områden som musik, konst, teknik och vetenskap.

Obs! Följ mig på Instagram och Twitter för information om nya klubbar och fester samt helgtips, ny musik och annat skoj. Don’t miss out!

greendoor