Här är helgens klubbhändelser!

Här är helgens tips!

Summerburst. Fredag 10 & lördag 11 juni på Gärdet
Introduktion egentligen onödig men vad sägs om festival i dagarna två med namn som Armin van Buuren, Steve Angello, Icona Pop, David Guetta, Diplo, Alesso och Nervo. Dessutom en andra scen med hårdare musik.

Baba Sonic 15 år. Fredag 10 juni på Södra Teatern
I år firar Baba Sonic 15 år som indieinstitution i Stockholms klubbliv.
Ikväll tar de över hela Södra Teatern med fem dansgolv och ett tjugotal liveakter och dj’s. Bland namnen återfinns Hästpojken (Live), Adam Green’s Aladdin Concert Tour (US), Emelie Ebbis Roslund och Gustav Gelin.

Özgür Can. Fredag 10 juni på Bullerbar
En klubbprofil gör comeback bakom skivspelarna. Özgür Can har släppt mängder av musik på etiketter som Cocoon, Truesoul och Harthouse samt spelat skivor över hela världen. Efter några års uppehåll från musiken är han nu tillbaka med ny energi. Missa inte detta!

Electronic Island. Lördag 11 juni på Långholmen
En del av evenemanget Make Musik Sthlm som arrangerar över 200 konserter runt om på Södermalm. Långholmen blir centrum för den elektroniska musiken och bjuder på två scener; Electronic Island Live med fokus på liveframträdanden samt Dance Reaction med fokus på dj-spelningar.

Premiär för Multimesh. Lördag 11 juni på Nobelberget
Nytt klubbkoncept med techno-fokus som drar igång på Nobelberget. Mäktig lineup med Fumiya Tanaka, Anthea, Steve O’Sullivan, Tove Lindholm, Åke Jerling, Anton Torlén, Koorosh Feizi och Niklas Paus.

HNNY – Music for listening. Lördag 11 juni på Trädgården
Tidigare i år vann Johan Cederberg en grammis med sitt ekeletiska debutalbum “Sunday” producerat under namnet HNNY. Nu är det premiär för konceptet Music for listening där han fokuserar på ”bra musik, låtar och ljud oavsett genrer, övergångar eller ursprung”.

Obs! Följ mig på Instagram och Twitter för information om nya klubbar och fester samt helgtips, ny musik och annat skoj. Don’t miss out!

concert-768807_1920