Här är långhelgens bästa och somrigaste fester

Mäktig klubb- och festhelg coming up. Här är ett axplock av vad som händer!

44/44. Fredag 3 & Lördag 4 juni på Sommargården
Sommargården vill fira framgången för kvinnor inom dj-branschen och presenterar 44 kvinnliga dj’s under helgen. För musiken står Ametist ,Gärigheter, Black Barbie, DJ NeyNey (Femtastic), Sugarcane, Melika och många fler!

Tangopalatsi. Fredag 3 juni i Skarpnäcks Kulturhus
Tangopalatsi är klubben som vill slå ett slag för finsk tango! För några år sedan huserade de på Södra Teatern, men nu gör de comeback i Skarpnäck. Dansa, gråt ut eller bara dröm dig bort till världens sorgligaste musik med husbandet Darya och Månskensorkestern och Dj Joxaren aka. David Giese. Obs! Dansintroduktion ingår!

Daytime Sessions. Lördag 4 juni på Trädgården
Årets andra dagsfest på Trädgården. Denna gång med fokus på techno från bland andra The Field, Steffi, Dj Bone och Per Hammar. Senare på kvällen fortsätter festen på otaliga dansgolv fram till 03.

Premiär för lördagar på Palmterrassen. Lördag 4 juni på Josefina
Josefina på Djurgården är något av en modern sommarklassiker. Denna lördag utlovar arrangörerna karibisk miljö och känsla med palmer, svalkande drinkar, bubbel och  saxofonister som kör ihop med housemusiken. Dessutom ryktas det om en nybyggd pool och andra nyheter.

Absolut Nights med John Dahlbäck. Lördag 4 juni på Slakthuset
Absolut Nights headlineas av albumaktuella John Dahlbäck som nu är ute på sin första riktiga klubbturné i Sverige. Oskar Syk värmer upp dansgolvet.

Dancing on the docks med Mike Skinner m.fl. Lördag 4 juni på Södra Teatern
Södrans nya indieklubb slår på stora trumman och bjuder in Mike Skinner från The Streets som spelar skivor tillsammans med Murkage Dave, Kristofer Andersson, Alma Yttergren & Natasa Stanojevic, Daniel Irk och Andreas Leander Engström.

Säsongsavslutning för Laika. Söndag 5 juni på Hornhuset
Laika säger tack för denna säsong och bjuder på 12 timmars fest med grymma dj’s och tema ”flower power”. Eller vad sägs om San Proper, Joel Mull, Axel Boman, Dada Disco, Fabio & Stef, Pauline Högberg, Y+M, Martin Kling, Henrik Bergqvist, Kösten & Bullen, Philip Hördegård med flera.

Monday Bar med Aly & Fila. Söndag 5 juni på Colosseum Nattklubb
Trancekväll med egyptiska Aly & Fila som spelar ett 3-timmarsset. Dessutom Dan Stone, Tempo Giusto och Jace Headland. På de andra två golven spelas det psykadelisk trance och techno.

Pheeling. Söndag 5 juni på Musikaliska Gård
Dagsfest på Musikaliska Gård i regi av Stephen Simmonds. Gästerna utlovas en blandad kompott med live-akter, gunging house och dansant hip hop. Observera att det är krav på gästlista. Läs mer på facebook-evenemanget.

Två kryssningar med M/S Trädgården Söndag 5 juni på M/S Trädgården
Riktig premiär för Trädgårdens nya båtfester. Under söndagen sker två avgångar, den ena mellan 14-18 och den andra mellan 19-23. På den först spelar Don Williams och Sankt Göran, och på den andra Don Williams och Kavander. Skepp o’hoj!

Mosquitos nationaldagsfirande. Måndag 6 juni på Smedsuddsbadet
Mosquito och Kungsholmens Stadsdelsnämnd firar vår flagga med ett stort beachparty och soundsystem! Alla är välkomna och det är fri entré. På scenen står Kumba, Dani M, Calle Real, Stockholm Steelband, Sugarcane, Nybacush & Desmond Foster, Uncle Eric, Robert Athill och Mosquito crew.

Obs! Följ mig på Instagram och Twitter för information om nya klubbar och fester samt helgtips, ny musik och annat skoj. Don’t miss out!

happydance