Här är helgens hetaste dansgolv!

Här är mina helgtips!

Goodwill Festival. Fredag 8 – Söndag 10 juli på Gålö
Detta är andra upplagan av Goodwill Festival som arrangeras i naturskön miljö på Gålö. 3 dagar, 2 nätter och flera dansgolv med techno, psychadelic trance och annat. Dessutom konst, yoga och mycket mer.

Moon Motel. Fredag 8 juli på Moon Motel
Moon Motel är sommarklubben vid Stureplan som utlovar stökiga efterfester varje fredag och lördag hela sommaren mellan 01 och 05. Denna fredag har de flygit in Denis Sulta från Glasgow. Innan Denis spelar Anna Kohlin.

Friday Mood. Fredag 8 juli på Slakthuset
Varje fredag under sommaren bjuder Tillsammans & 420 Group in till till Rooftop Sessions på Slakthustaket. Somrig deep, real house, tech-house och upplyftande techno står på menyn. Denna vecka spelar Christ Burstein från Argentina samt residenter.

Vibes. Lördag 9 juli på Sommargården
Sommargården presenterar en specialkväll de kallar VIBES. Leslie Tay kör live och bakom skivspelarna återfinns DJ Crona, Nigel B (UK) och Keon. Bra och somriga vibbar utlovas!

Daytime Sessions. Lördag 9 juli på Trädgården
Klubb Rekyl och drum and bass-musiken tar över Trädgården och Daytime Sessions. I båset står Dj Marky från Sao Paulos samt Jenna G, Wookie, MC GQ från Storbritannien samt MIR Crew & MC Nitra, Johanna Ritscher och Malin Wester.

F12 Lördag. Lördag 9 juli på F12 Terrassen
På lördags fylls terrassen av techno som spelas av Zurich-baserade Eli Verveine samt Henrik Bergqvist. Under kvällen firas även Bergqvists nya släpp på hajpade etiketten Aniara Recordings.

dance-755337_1920