Här är klubbarna du inte får missa under Prideveckan!

Imorgon, måndag 25 juli, drar årets Pridevecka igång! Som vanligt innebär det fullt ös och fest över hela huvudstaden. Här nedan hittar du några klubb-höjdare som du inte bör missa! Kolla även in Stockholm Prides officiella kalender för ytterligare tips.

LQQKS. Måndag 25 & Tisdag 26 juli på Trädgården
Två kvällar på Trädgårdens baksida i regi av Masha Taavoniku och Johan Norling. För musiken står Leandro Pinto, Nelson Sullivan, Julia Wallin, Gilivanka Kedzior & Barbara Friedman, Kliin med flera.

Wnzday Girlsclub. Onsdag 27 juli på Östgötagatan 33
De tre arrangörerna Lez, Wnzday och Tjejfesten går samman för denna onsdagsklubb. Bakom skivspelarna står Ametist, Queen Bambi samt DJ Inca och bjuder på hip hop, rnb och annat bra!

Polari Pride. Onsdag 27 juli på F12 Terrassen
Bakom klubben Polari står Staffan Lindberg och Pjotr, och denna Pride-onsdag slår de på stora trumman. Severino Panzetta (UK) från Horse Meat Disco och Daniel Wang (Berlin) flygs in för att göra denna kväll till något alldeles speciellt!

Wednesday Pride Special. Onsdag 27 juli på Berns Terrassen
En elektronisk hyllning till kärleken på anrika Berns terrass. Mariam Venus kommer att köra live men även spela skivor, och i dj-båset får hon även sällskap av Jacob Julian och Grebnellaw.

Aqueerium. Torsdag 28 juli på Celezte
Celezte på Riddarholmen gillar Pride! Hiphop, rnb, dancehall, reggaeton and 100% queer vibes med Alton (live), Taro, Sister Justice och Patrick David.

Underklädesfesten. Torsdag 28 juli på Södra Teatern
Den legendariska underklädesfesten är tillbaka, och nu med tre dansgolv och öppet till 05. Droppa kläderna och droppa attityden, för här är ALLA välkomna. Musik från bland andra House of Wallenberg, Silverhook (Beefmince London), Karl Lund (Kings of the Universe) och SlipMats (Side Track).

Queer Evah! Torsdag 28 juli på Morfar Ginko
Karim & Karam (Karin Dreijer & Maryam Nikandish) tar plats i dj-båset och Drömhus-Therese + hemlig gäst uppträder live. Dessutom Neue-H&M och fler akter som presenteras senare.

Sommargårdens Pride-fest. Fredag 29 och Lördag 30 juli på Sommargården
Sommargården fylls med kärlek, klubbar, dj’s, konst och dessutom en kyrka där du får gifta dig med precis vem du vill. Och massor massor mer! Spelar skivor gör bland andra Ametist, Soraya Bay, Michel Dida och Mohamed Touzari.

Dancing on the docks goes Pride. Lördag 30 juli på Södra Teatern
Södrans alldeles egna indie/sjömansklubb tar tillfället i akt att stödja HBTQ-rörelsen och proppar Mosebacke Etablissement fullt med stans mest dekadenta indiekidz. Dildorado kör live och Johanna Orädd spelar skivor.

Ruby Rose Pride 2016 Closing Party. Lördag 30 juli på Ambassadeur
Navid Kabiri och Gunn Lundemo fixar fest till 05 med fem dansgolv och musik från Ruby Rose, Gunn Lundemo, Michal Serr (Tel Aviv), Shaked Dudovich (Tel Aviv), Gretchen Kamikace (Vienna), Fride & Vichy, Lepp Zeppelin med flera!

The Pride Circus. Lördag 30 juli på Nobelberget
Nobelberget bjuder in till stor Pridefest. På stora golvet spelar Makkan hits, och på andra golvet är det house med Pjotr och Staffan Lindberg. Utomhus blir det schlager-race med DJ Bride. Dessutom gott om överaskningar under kvällen.

Hip Hop Karaoke <3 Pride. Lördag 30 juli på Södra Teatern
Eftersom det är Stockholm Pride tar Hip Hop Karaoke tillfället i akt att hylla de queer rappers och aktivister som varje dag kämpar för sina rättigheter och tar hip hopen till nya nivåer.

Prideparaden. Lördag 30 juli över hela stan
Stockholm Pride Parade är inte bara festivalveckans största evenemang utan även Skandinaviens största prideparad! Årets parad avgår från Kungsholmstorg och följer sedan sträckningen Hantverkargatan. Stadshusbron, Tegelbacken, Vasagatan, Kungsgatan, Sturegatan, Lidingövägen och avslutas på Östermalms IP. Runt 200 ekipage deltar, och som sista ekipage hittar vi Thomas Gylling och Mosquito som utlovar årets fest!

Obs! Följ mig på Instagram och Twitter för information om nya klubbar och fester samt helgtips, ny musik och annat skoj. Don’t miss out!

pride16