Här kan du dansa loss i helgen!

Solig helg på ingång, så lite extra fokus på utehäng i klubbvärlden! Här är mina tips!

Cult Cosmic. Fredag 22-Söndag 24 juli i Roslagen
Tre dagar i naturskön miljö utanför Norrtälje (en timme från Stockholm med SL-buss) med techno, house, disco och annat bra. En miljard dj’s spelar – bland annat Y+M, Sandra Mosh, Patrick Siech, Nima Khak, Lighthouse, Kizaa Zaa och Jessie Granqvist.

Stay Shoreline. Fredag 22 juli på Södra Teatern
Stay Shoreline startades 2014 av rockikonen Henric de la Cour och Into som en hyllning till Broder Daniels klassiska låt. Här utlovas sjuttiotalspunk, åttiotalsgoth, nittiotalsindie, nolllnolltalselectro och tiotalstrap. Denna kväll spelar Sofia Ellis & Kelly Wedin (Moon City Boys).

Friday Mood. Fredag 22 juli på Slakthustaket
Varje fredag under sommaren bjuder Tillsammans & 420 Group upp till techno-fest Slakthustaket. Denna fredag har man bjudit in Ramon Tapia från Belgien. Spelar gör även Andreas Andersson & Vincent Rydell, Kenuna, Jeff Cooper, Jonathan Berglund, Miss Dilemma och Dan Darco.

Sommargården. Fredag 22 juli på Sommargården
Fullt ös på grymma Sommargården. Tre dansgolv med något för alla, fem barer och en stor terrass. Spelar gör Julia Clara (live), Tinna (live), Emwego, C&N, San San och Erica & Alexandra. Dessutom birthday bash med DJ Melika som har med sig Adrijana samt hemliga gäster som kör live. 

Daytime Sessions. Lördag 23 juli på Trädgården
Dags igen för en legendarisk dagsfest. Denna gång flyger man in profilen Regis från UK samt Xosar (live) från Berlin samt lokala hjältar i form av Dungeon Acid och Towlie. Fri entré mellan 14-16 och det brukar vara fullt ös från första minuten.

Signal. Lördag 23 juli på Strömterrassen
Om du inte besökt Strömterrassen så är det god tid att göra det och njuta av musik och utsikten över Gamla Stan och Södermalm. Denna lördag tar klubben Signal över och bjuder på elektronisk musik av RNGRT med vänner. Fri entré!

F12 Terrassen. Lördag 23 juli på F12 Terrassen
Dansa under stjärnorna på terrassen, häng i trappan eller gå loss inomhus. På terrassen spelar Anna Kohlin, Koorosh Feizi och Tobias Silén. Inne lirar Sabri & Fang. Öppet till 04.

Obs! Följ mig på Instagram och Twitter för information om nya klubbar och fester samt helgtips, ny musik och annat skoj. Don’t miss out!

party-376801_1920