4 technofester du inte får missa i september

När mörkret faller över Stockholm och kylan blir påtagligare är det få upplevelser som slår känslan av att kliva in på ett varmt technogolv och dansa natten igenom. Här är fyra technohöjdare i september. Som av en slump (eller?) arrangeras samtliga på Slakthuset.

Friday Mood. Fredag 2 september på Slakthuset
Tillsammans & 420 Group bjuder upp till säsongens sista Rooftop Sessions på Slakthustaket. Kvällen till ära får man besök av engelsmannen Scuba som utöver att producera grym techno driver etiketten Hotflush Recordings.

Art of Sound. Lördag 3 september på Slakthuset
Art of Sound fortsätter att göra klubbesöket till en helhetsupplevelse med musik, ljud, ljus och konst i toppklass. Denna kväll bjuds det bland annat på en livespelning av Industrialyzer samt dj-set från Mark Mansion, Nikki Pryke, Gestalt och Linny Hex.

Monokrom #13. Fredag 23 september på Slakthuset
Klubbserien Monokrom gör comeback med ingen mindre än spanjoren Oscar Mulero. Utöver Mulero spelar Y+M samt Chris Retzer.

Audiology. Fredag 30 september på Slakthuset
Höstens enda Audiology-fest ser ut att bjuda på en kväll att minnas. Drumcode-ikonen Alan Fitzpatrick flygs in och får sällskap av bland andra Tiger Stripes, Zoo Brazil och Pau.

Obs! Följ mig på Instagram och Twitter för information om nya klubbar och fester samt helgtips, ny musik och annat skoj. Don’t miss out!

concert-731227_1280