Är det här Stockholms nya storklubb?

På Norra Djurgården, bara några stenkast från Östermalm och Valhallavägen, ligger den enorma Uggleviksreservoaren som består av 64 stycken tolv meter höga betongpelare. Nu föreslår Centerpartiet i Stockholm att platsen ska användas för klubbar och fester.

– Det är en unik möjlighet att utveckla Stockholms, och Östermalms, klubbliv. Det här är en cool och vacker miljö där man kan spela hög musik utan att störa, säger Jonas Naddebo, tf gruppledare för Centerpartiet i Stockholms stad till tidningen Östermalmsnytt.

Han fortsätter.

– Ska vi vara en världsstad måste vi utveckla våra möjligheter till fest och sådan samvaro. Vi har inspirerats av andra större städer som har sådana större event. Som politiker kan vi förenkla och ge tillstånd till detta.

Reservoaren ägs av Stockholm Vatten, och enligt Centerpartiet har de ingenting emot festliga evenemang så länge marken inte pålas. Östermalmsnytt skriver även att Centerpartiet i Stockholm under hösten kommer att lämna in en motion om förslaget till kommunfullmäktige.

Obs! Följ mig på Instagram och Twitter för information om nya klubbar och fester samt helgtips, ny musik och annat skoj. Don’t miss out!

Uggleviksreservoaren (Foto: Wikimedia Commons/Mats Halldin)
Uggleviksreservoaren (Foto: Wikimedia Commons/Mats Halldin)