Här hittar du de bästa dansgolven på Way Out West

Idag åker många Stockholmare till Göteborg och festivalen Way Out West som pågår från 11-13 augusti. Därför tänkte jag tipsa om några spännande klubbhändelser under festivalhelgen. Håll till godo!

Dungen. Öppet under hela Way Out West
Dungen är Way Out Wests elektroniska scen med allt från techno till gränsöverskridande elektronisk musik. Här hittar du namn som Talaboman, Floating Points (live), Jessie Granqvist, Johanna Knutsson, Josefine Hellström Hansson och många fler.

Stay Out West. Öppet under hela Way Out West
Här är festivalens eget klubbschema som som äger rum på Bananpiren, Pustervik, Hagakyrkan, Gothenburg Studios och Nefertiti. Stort fokus på live-akter men även spännande elektroniskt utbud med bland andra William Basinski, Arca, Hauschka och The Range.

WOW-veckan på Yaki-Da. Hela helgen på Yaki-Da
Öppet varje kväll från onsdag till lördag med mängder av live-akter som till exempel Mwuana,  Maja Gödickes och Unge Ferrari. Dessutom en drös dj’s där vi bland annat hittar RBMA-gänget med Calle Dernulf och Dj Clea.

Nöjesguidens nattfest. Torsdag 11 augusti på Scandic Rubinen
Klubbprofilerna Eija Skarsgård och Zeke Tastas tar över Scandic Rubinen/Hotell Nöjesguiden och ställer till med stök till 03. Stor kör live och Grillat & Grändy, Vaz, Billie Jansson och Calle Lehman spelar skivor.

The Green Door Project. Fredag 12 augusti på Kajskjul 8
Carlsbergs festkoncept intar Göteborg med bland andra Madi Banja, Gine-Lee och Yemi på scenen samt Nadja Chatti, Aron McFaul, Jenny Seth och Jeansie i dj-båset. Evenemanget är gratis men kräver biljett, så kika in på fb-evenemanget för mer info.

Way Up North High Out West. Lördag 13 augusti på Folk
Maskinfunk, World, Leftfield, Industri, Dub, Cologne-techno och knorrig 303 med High Boys och Höga Nord.

Dayhem. Lördag 13 augusti på Port Du Soleil
Stans mest omtalade dagsfest drar på högsta växeln för femte året i rad. Myles Hendrik och Spinmaster A-1 spelar skivor och skapar ös. Temat för i år är Psychadelic Vogue, så dra på dig din vildaste utstyrsel och kör hårt.

Obs! Följ mig på Instagram och Twitter för information om nya klubbar och fester samt helgtips, ny musik och annat skoj. Don’t miss out!

dance-755337_1920