Här är helgens bästa dansgolv!

Fullt ös i Stockholm denna helg och mycket bra att välja mellan. Här är mina tips!

Audiology. Fredag 30 september på Slakthuset
420 och Techtribe är tillbaka med Audiology och en riktigt stark lineup med Drumcode-profilen Alan Fitzpatrick i spetsen. Dessutom spelar namn som Tiger Stripes, Zoo Brazil, Pau & Electra Hultin och Gestalt.

Moon Motel. Fredag 30 september på Moon Motel
Hjältarna Axel Boman och Joel Mull bildar tillsammans Bomull, och denna kväll tar de över dj-båset på Moon Motel. Förvänta er en energifylld och intim spelning, och potentiellt väldigt mycket folk.

Special Order. Fredag 30 september på Swedish Brewing
Premiär för en ny miniklubb som huserar på baren Swedish Brewing. Klubben fokuserar på urban och basdriven musik och kommer via ett röstningsförfarande låta gästerna vara med och välja musik. Läs mer här.

Flexx. Fredag 30 september på Club Laveau
Ny klubb som håller till i Marie Laveaus nyrenoverade källare. Denna kväll har man bjudit in rapparen Jay Boogie från New York City. Dessutom spelar residenterna Hardcore Cutie, Rasuul och Shadedbynature.

Jeremy Olander. Lördag 1 oktober på Nobelberget
Jeremy Olander gör sin största spelning som huvudakt i hemstaden Stockholm när han, tillsammans med sitt skivbolag Vivrant, intar Nobelberget. Utöver Olander själv spelar Henry Saiz, Finnebassen, Charlie don’t surf samt Vicky Zissou & Tove Lindholm

Tillsammans XL. Lördag 1 oktober på Slakthuset
Tillsammans återvänder för en ny säsong. På höstpremiären flyger de in den hajpade Berlinbaserade duon Mind Against. Dessutom musik från Kenuna & Wolf, Anthony Drone, Robert Elster (Vibrasphere) med flera. Obs! Takterrassen är öppen.

Solidaritet fyller 10 år. Lördag 1 oktober på Solidaritet
10-årsfest och celebert besök från en av housemusikens största ikoner. Kvällen till ära intas nämligen dj-båset av ingen mindre än Erick Morillo som flygs in från USA, och som denna kväll dessutom får understöd av fransmannen Sylvain Armand.

Obs! Följ mig på Instagram och Twitter för information om nya klubbar och fester samt helgtips, ny musik och annat skoj. Don’t miss out!

party-1283372_1920