Här är helgens bästa klubbar!

Ny helg och nya danssteg på nya och gamla dansgolv! Här är helgens tips!

Säsongspremiär för WKND. Fredag 16 september på WKND
Nyligen var det säsongsavslutning när Sommargården slog igen sina portar efter en andra säsong på Fleminggatan 2. Men redan nu till helgen är det premiär för systerklubben WKND på samma adress! Musik från Philip Hördegård, Ullenius, Fanny & Clara + många flera. Läs mer här.

Evolver. Fredag 16 september på Club Laveau
Den banbrytande och nyskapande klubben Evolver tar över den nyrenoverade källaren på Marie Laveau och bjuder på olika former av elektronisk musik från Ausschuss, Plesk Parallel, Iinatti samt residenter.

Moon Motel. Fredag 16 september på Moon Motel
Moon Motel (som huserar i delar av Solidaritets lokaler) bjuder in till stökig efterfest mellan 01-05 med Dada Disco från Berlin.

Premiär för Vandal. Fredag 16 september på Vandal (Snaps)
En klassisk klubbkällare återuppstår när nya satsningen Vandal har premiär i Snaps källare. Premiärkvällen bjuder på house i alla dess former från Emil Rydberg, Daniel A Söllscher, Anita Andersson och Josefina Hillman. Adressen är Götgatan 48! Läs mer här.

ACKT. Lördag 17 september på Bullerbar
Tyvärr är det snart dags för baren/klubben Bullerbar att stänga igen, men desto större anledning att festa loss nu. På lördag är det musikkollektivet ACKT som styr musiken tillsammans med gästen Johannes Drakenberg.

Traffic. Lördag 17 september på Slakthuset
Drum and bass-kollektivet Traffic styr upp en ordentlig fest på Slakthuset med finbesök av Skeptical och Om Unit samt musik från Limbz och Systemtic. På det andra golvet återfinns Gnučči, Hardcore Cutie aka AmberValent och Soraya Bay.

Bangers ‘n’ Mash. Lördag 17 september på Södra Teatern
Här kan du dansa till indie, northern soul, manchester, 60’s, britpop och en hel del annat. Klubben drivs av Robert Plasczyk och Weeping Willows frontfigur Magnus Carlson. Denna kväll gästas man av Paul Gallagher som är den äldre brodern till Oasis Noel & Liam.

Obs! Följ mig på Instagram och Twitter för information om nya klubbar och fester samt helgtips, ny musik och annat skoj. Don’t miss out!

dance-755337_1920