Här hittar du helgens bästa dansgolv!

Huvudstaden visar åter igen att det inte finns någon anledning att ha tråkigt. Här bjuds på en blandning av techno, 90-talshits och synth + mycket annat. Ha en fin helg och stay safe!

Daytime Sessions. Fredag 2 september på Trädgården
Sommarens sista dagsfest på Trädgården, denna gång på en fredag, bör inte missas. Maffig lineup med live-spelningar från Mathew Jonson och Abdullah Rashim samt dj-set från Janina och Johanna Schneider.

Friday Mood. Fredag 2 september på Slakthuset
Tillsammans & 420 Group bjuder upp till säsongens sista Rooftop Sessions på Slakthustaket. Kvällen till ära får man besök av engelsmannen Scuba som utöver att producera grym techno driver etiketten Hotflush Recordings.

Mo Mo Land. Fredag 2 september på Södra Teatern
klubbsatsning Mo Mo Land som hyllar 90-talet och utlovar mängder av nostalgi. Denna fredag firar man filmpremiären av Absolutely Fabulous. Serien med samma namn gjorde under 90-talet succé och hette i Sverige ”Helt hysteriskt”. Garanterat en kul kväll!

Art of Sound. Lördag 3 september på Slakthuset
Art of Sound fortsätter att göra klubbesöket till en helhetsupplevelse med musik, ljud, ljus och konst i toppklass. Denna kväll bjuds det bland annat på en livespelning av Industrialyzer samt dj-set från Mark Mansion, Nikki Pryke, Gestalt och Linny Hex.

Klubb Bodytåget. Lördag 3 september på Nalen Klubb
Höstpremiär för klubben Bodytåget som riktar in sig på body, synth, industrial och relaterad musik. Liveframträdanden av Ekobrottsmyndigheten och Lucifer´s Aid samt residenter i dj-båset.

Sommaravslutning. Lördag 3 september på Trädgården
Stockholms mest populära sommarklubb säger hej då för denna säsong. Över 20 dj’s tar över klubbens alla dansgolv och ser till att årets avsked blir värdigt och festligt. Och som vanligt – varning för långa köer om du dyker upp för sent.

Laika. Lördag 3 september på Hornhuset
Favoriten Laika är tillbaka och tuffar nu in på sin andra helg för säsongen. Mellan 23-03 tas skivspelarna över av Henrik Bergqvist och Axel Hallqvist som bjuder på svängiga technodängor.

Obs! Följ mig på Instagram och Twitter för information om nya klubbar och fester samt helgtips, ny musik och annat skoj. Don’t miss out!

party-629241_1280