Här hittar du helgens hetaste klubbar och fester!

Här är veckans fullmatade klubb- och festtips! Glöm inte att kolla in mina Halloween-tips för ännu fler alternativ.

Premiär för Diskotek. Fredag 28 oktober på Diskotek
Stockholm får ett diskotek! Klubben är skapad med inspiration från 70/80-talens diskotek och industriella klubbar i Berlin och vill vara en lekfull plats för möte och dans. Till premiärkvällen flyger man in legendaren Boris från Berlin.

Technostate Halloween. Fredag 28 oktober på Eventhuset
Technostate spökar ut sig och bjuder in till firande med Neelix från Tyskland samt Talpa, Unstable, Complex, Nick Psarros, Skyvibes med flera. Dessutom stor tävling om bästa utklädnad och mycket mer.

Mosquito & Barracuda. Fredag 28 oktober på Södra Teatern
Thomas Gylling, Dj Erykah & Uncle Eric med gäster slår en kil i höstmörkret och ger dig ett mentalt försprång till total lycka! Tre dansgolv, fyra barer och en känsla av tropikerna.

Club Laveau. Fredag 28 oktober på Marie Laveau
Genreöverskridande Eclair Fifi gör ett nedslag i klubbkällaren på Marie Laveau tillsammans med hajpade Mount Liberation Unlimited och duon Jenny Seth & Love Lagerberg.

We Love Detroit #2 The Halloween Edition. Fredag 28 oktober på Slakthuset
Carl Craig är ett av de största namnen inom technomusiken och en stolt ambassadör för sin hemstad Detroit. Här spelar han på Slakthuset tillsammans med bland andra Luke Hess, Doviu och Maya Lourenco.

Syntax Error Halloween Special. Lördag 29 oktober på Bryggarsalen
Nördfest med med extra allt utlovas. Liveframträdanden av Dunderpatrullen, Zabutom och RoccoW. Karategamers fyller dessutom spelrummet med en salig blandning spel från deras breda utbud av retrospel. Fina priser till de bäst utklädda under kvällen.

Party with the Afterlife. Lördag 29 oktober på Södra Bar (Södra Teatern)
Med ockulta elektroniska rytmer, sprakande dekor, ansiktsmålningar och maskerad ska de döda hedras under en natt på Södra Teatern. Jesper Dahlbäck & Nima Khak styr musiken tillsammans med Lana Lain, Ossian Reynold och Richard Rossa.

Teatron Halloween Special. Lördag 29 oktober på Teatron (Ambassadeur)
Den traditionella halloweenfesten har nått hela Ambassadeur och så även Teatron. Denna lördag står WYSE, Andersson & Gratte, Oskar Syk och Lazy Gentlemen i dj-båset och bjuder på house.

Into the Episode. Lördag 29 oktober på mmmmm
En del av en världsomfattande klubbturné från arrangörerna bakom bl.a. Into the Valley och Into the Factory. Magda, Dana Ruh och Lego står för musiken denna kväll.

Bonustips: Konsert med Jean-Michel Jarre. Lördag 29 oktober på Hovet
Jean-Michel är en sann pionjär inom den elektroniska musikscenen, och har sedan sent 70-tal lyft genren till nya höjder av populäritet med 80 miljoner album sålda över hela världen. Han är en framstående och innovativ internationell superstjärna som skapar makalösa liveshower med bombastiskt ljus och ljud.

Obs! Se även mina Halloween-tips för fler fester och klubbar!

Obs! Följ mig på Instagram och Twitter för information om nya klubbar och fester samt helgtips, ny musik och annat skoj. Don’t miss out!

dance-755337_1920