La Fleur firar jubileum med stor klubbkväll i Stockholm – flyger in internationella dj-favoriter

Berlinbaserade Sanna ”La Fleur” Engdahl gör ett sällsynt nedslag i huvudstaden lördagen den 3 december då hon bjuder in till stor fest för att fira att hennes etikett Power Plant fyller 5 år. Festen kommer att äga rum på Berns och förutom La Fleur själv spelar även Cassy, Acid Mondays och Justin Massei. Kolla in facebook-evenemanget här.

La Fleur är bland annat aktuell med spåret ”Chemicality” som släpptes genom ikoniska skivbolaget Cocoon, samt EPn ”Hedione” på Watergate Records. I december gör hon dessutom ett nysläpp av EPn ”Flowerhead” från 2010 – denna gång med nya mixar från La Fleur själv, Cassy och Dana Ruh.

Lyssna på en färsk mix från La Fleur nedan.

Obs! Följ mig på Instagram och Twitter för information om nya klubbar och fester samt helgtips, ny musik och annat skoj. Don’t miss out!

la_fleur_3