En dj-legendar och en Detroit-profil bland namnen när Into the Factory släpper nya akter

Förra veckan avslöjades ytterligare bokade akter till festivalen Into the Factory som arrangeras den 10–12 augusti 2017 utanför Nynäshamn, i en övergiven gammal cementfabrik vid vattnet mitt ute i skogen. Bland akterna finner vi till exempel den brittiske legendaren Andrew Weatherall och Detroit-baserade Moodymann.

De nya namnen är:
Andrew Weatherall
Dax J
Johanna Schneider
La Fleur
Moodymann
Sebastian Mullaert (live)
SHXCXCHCXSH (live)
Sonja Moonear

Läs mer om akterna på festivalen hemsida. Sedan tidigare är Cari Lekebusch, Dasha Rush, DVS1, Headless Horseman (live), Ion Ludwig (live), Joel Mull, Mathew Jonson (live), Nastia och Shanti Celeste klara för festivalen.

Enligt hemsidan ska totalt 65 akter presenteras, så håll koll på den här bloggen för framtida uppdateringar.

Obs! Följ mig på Instagram och Twitter för information om nya klubbar och fester samt helgtips, ny musik och annat skoj. Don’t miss out!

itf