Nytt festkoncept tar undergroundmusiken till Berns – dj-duon Pig & Dan flygs in till premiären

Lördagen den 17 december är det premiär för konceptet Stockholm Gathering på Berns, med musik från bland annat hajpade dj-duon Pig & Dan. Arrangörerna, som tidigare anordnat privata fester under samma namn, utlovar en unik upplevelse som provocerar Stockholms vanliga klubbkultur genom att leverera en sällan skådad produktion.

– Vi har under åren besökt spelningar och nattklubbar utomlands och kände att utbudet bland Stockholms nattklubbar är för homogent. Några killar i London startade konceptet ”Housekeeping” med  en mix av unik nattklubbskänsla och undergroundmusik. Konceptet var helt i vår smak och därför bestämde vi oss för att skapa ett liknande koncept i Stockholm, säger arrangörerna.

Innan Pig & Dan kliver på kommer personerna bakom just Housekeeping att leverera en back to back-spelning.

Kika nedan för en film från Stockholm Gatherings senaste fest i Skeppsholmskyrkan.

Obs! Följ mig på Instagram och Twitter för information om nya klubbar och fester samt helgtips, ny musik och annat skoj. Don’t miss out!