Ny klubb öppnar i Slakthusområdet – hyllade techno-duon Tale Of Us spelar på premiären

Slakthusområdet har verkligen blivit stadens nya klubbdistrikt, och i början av nästa år öppnar ytterligare en ny elektronisk satsning på adressen Rökerigatan 1. Premiären går av stapeln den 17 februari då man flyger in den hyllade Berlinduon Tale Of Us.

Bakom det nya initiativet står arrangörerna Tillsammans och Monstera, men förutom informationen ovan är mycket okänt i skrivande stund. Man utlovar dock ljudsystem från Funktion-One och fler högklassiga bokningar till kommande datum.

Håll ett öga på den här bloggen för mer information om denna intressanta satsning!

Obs! Följ mig på Instagram och Twitter för information om nya klubbar och fester samt helgtips, ny musik och annat skoj. Don’t miss out!

partybw