Hyllade skivbolaget Kitsuné arrangerar intim klubbkväll i Stockholm

Franka Kitsuné är modeetiketten som startade ett eget skivbolag med inriktning på olika former av elektronisk musik. Bolaget blev snabbt populärt och har arbetat med artister som Alan Braxe, Black Strobe, Bloc Party, Fred Falke, Hot Chip och The Whitest Boy Alive samt svenska namn som Slagsmålsklubben och Icona Pop.

Nu beger sig Kitsuné ut på en klubbturné i Europa med stopp i Berlin, Helsingfors, Madrid, Barcelona, Paris, London – och Stockholm. Den 10 februari intar man Slakthuset för en klubbkväll med musik från Tkay Maidza, Pat Lok & Young Franco samt support från svenska Basement Music.

Spana in facebook-evenemanget här.

Obs! Följ mig på Instagram och Twitter för information om nya klubbar och fester samt helgtips, ny musik och annat skoj. Don’t miss out!

IMG_20161023_025433384_BURST002