Burn Residency intar Slakthuset – flyger in internationell huvudakt och låter dig tävla om dj-platser

Dj-tävlingen Burn Residency har som mål att hitta världens mest lovande dj-talanger. Nu har 2017 års upplaga dragit igång och parallellt med att tävlingen fortgår kommer det under våren att anordnas ett antal lokala klubbevenemang – bland annat ett i Stockholm.

Festen kommer att äga rum den 15 aprilSlakthuset och gästas av en ännu icke namngiven internationell huvudakt. Huvudakten kommer dessutom att få understöd av fem finalister som gått vidare från den första fasen i Burn Residency.

För att vara med i årets tävling ska du spela in och ladda upp en egen mix hos Burn Residencys partner Mixcloud, och sedan generera så många spelningar och favoritmarkeringar på din mix som möjligt. Läs mer om tävlingen här.

Tidigare vinnare av Burn Residency i Sverige är Niklas Paus, Jessie Granqvist, Charlie Don’t Surf och Rojin Kolanc.

Obs! Följ mig på Instagram och Twitter för information om nya klubbar och fester samt helgtips, ny musik och annat skoj. Don’t miss out!

burn2