Nya stornamn till festivalen Into the Factory – totalt närmare 60 akter klara

Under de senaste månaderna har den elektroniska musikfestivalen Into the Factory släppt närmare 60 akter till festivalen som äger rum 10-12 augusti i den övergivna cementfabriken Stora Vika utanför Nynäshamn.

Idag har man släppt nya internationella storbokningar i form av Nina Kraviz, Âme och Jayda G samt lokala dj’s som Ishi vu, HBNG, Camilla Almqvist Terán, Kelly Smith och Sadar Bahar.

– Att få se Nina Kraviz spela bland fabriksväggarna och den råa atmosfären som den platsen ger är som en overklig dröm. Hela den här linuepen och med de sista åtta akterna som släpps om några veckor, gör den här festivalen till bland det coolaste jag kommer att vara med om någonsin, säger Ivar Forstadius hos arrangören Music Goes Further.

Sedan tidigare står det klart att akter som Marcel Dettmann, Adam Beyer, La Fleur, Juan Atkins, Robert Hood och Steffi kommer att spela på festivalen. Se komplett lista över bokade namn här.

Obs! Följ mig på Instagram och Twitter för information om nya klubbar och fester samt helgtips, ny musik och annat skoj. Don’t miss out!

itf2