Här är helgens bästa och somrigaste fester (18-20 augusti)

Sommare är inte slut än. Här hittar du helgens bästa fester!

Tillsammans Rooftop Sessions. Fredag 18 augusti på Slakthuset
Tillsammans har denna säsong satsat på att lyfta fram lokala dj-namn. Denna dag och kväll spelar bland andra Ylva Lundberg b2b Frank Nordenberg, Linn Stigsson Stern, Linda Pistol, Drakenberg och Kenuna. Och nere i baren spelar Ty´Style i fem timmar.

Mosquito. Fredag 18 augusti på Nytorget
Som en del av Nytorgsfesten blir det fest på gatorna runt torget. Thomas Gylling står vid rodret har har med sig gäster som Syster Sol, Blues, Danny Saucedo, Moncho, Samba Angels, Kristin Amparo och Desmond Foster.

F12 Dagdröm. Fredag 18 augusti på F12
Tredje upplagan av F12 Terrassens dagsfester som går under namnet Dagdröm. Space Dimension Controller från Storbritannien spelar live och får understöd av Kornél Kovács, Mr. Tophat, Haidl och Jaja Saine.

Souldisco. Lördag 19 augusti på Bar Brooklyn
Musiksajten HYMN fixar klubb vid Hornstull! Här spelas ”den snyggaste soulmusiken från sextio- och sjuttiotalet, allt från rå rhythm’n’blues till välpolerad discosoul”.

Daytime Sessions. Lördag 19 augusti på Trädgården
Dagsfest under bron på Trädgården från 14-22 och som vanligt en intressant lineup med Marcellus Pittmann, Mount Liberation Unlimited, Alison Swing och Nadja Chatti. Efter 22 fortsätter festen på både gården och inne i klubben.

Vinterviken Rub-A-Dub. Lördag 19 augusti vid Vinterviken
Stor reggae- och dancehallfest med live-artister som Daddy Boastin, Flimpoman, Desmond Foster och Joey Fever samt dj’s som Fast Forward, Stereo Steppas och Big Belly.

Floor 7 Terrace Sessions. Söndag 20 augusti på Scandic Anglais
Söndagsfest som drar igång redan klockan 12. För musiken denna dag och kväll på Scandic Anglais terrass står NIBC, Franskild, Bjoerlin, Bonj, Good Things, Disco Tech, Sussi Zällh, Tellstroem samt Miki & Julia.

Obs! Följ mig på Instagram och Twitter för information om nya klubbar och fester samt helgtips, ny musik och annat skoj. Don’t miss out!

club-1869222_1920